17-18 жовтня 2011 року в Києві відбудеться 3 Міжнародний форум з відновної енергетики та енергоефективності (REF-2011)

17-18 жовтня 2011 року в Києві (Готель InterContinental) компанія Fuel Alternative спільно з Асоціацією учасників ринку альтернативних видів палива і енергії України проводять вже 3 Міжнародний форум з відновної енергетики та енергоефективності (REF-2011).

Організатори протягом року готують бізнес-платформу REF-2011, щоб потім протягом двох днів дати учасникам форуму максимум інформації і комунікації, та щоб надати чергового потужного імпульсу розвитку відновних джерел енергії в Україні. В 2010 році Міжнародний форум з відновної енергетики та енергоефективності REF-2010 зібрав більше 260 делегатів із 28 країн, що доводить зацікавленість в українському ринку.

З часу проведення останього заходу багато показових для альтернативної енергетики цифр встигли змінитися в кращу сторону. Наприклад, за останні пів року кількість об’єктів, які генерують "зелену” електроенергію, збільшилася в півтора рази і на сьогодні складає 72 об’єкта. А відповідно до прогнозів галузевих експертів, до кінця року кількість таких об’єктів зросте ще на 25%.

«Нехай не семимильними кроками, але ринок розвивається, і ми ставимо собі за мету стимулювати такий розвиток шляхом створення унікальної ділової площадки для отримання всієї необхідної інформації для роботи на українському ринку відновної енергетики, обміну досвідом, пошуку учасниками ринку нових корисних контактів, партнерів та інвесторів, презентації компаній та проектів», – коментує зростаючі показники Голова Оргкомітету REF-2011, Президент Асоціації учасників ринку альтернативних видів палива та енергії Віталій Давій.

В рамках форуму пройдуть сесії-конференції по сонячній енергетиці (термальна та фотоелектрика), вітровій енергетиці (великій та малій), гідроенергетиці, а також інвестиційна сесія та біржа ділових контактів.

Першоджерело: Зелена Хвиля

Категорія: Новини України | Переглядів: 845 | Додав: NPO | Рейтинг: 0.0/0